​Aşağı Gergeme - Doğanlar Mahalle yolunda üstyapı parke çalışmalarımız tamamlandı.

Bünyan Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz yapımı planlanan Aşağı Gergeme'den Doğanlar Mahallesine giden eski yolda başlattığı üstyapı parke çalışmalarını tamamladı. Başkan Altun, yapımı biten yolun halkın hizmetine açıldığını belirterek "Aşağı Gergeme-Doğanlar Mahallesi yolu yapılarak yoldaki sorunlar giderildi. Biz, halkımızın can ve mal güvenliği için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Halımızın da güvenliği için kurallara uymasını rica ediyor, Bünyan'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Fen İşleri ekipleri, program dahilinde ilçe genelinde belirlenen tüm mahallelerde kilit parke yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek.