​BAŞKAN ALTUN'TAN DİYANET VAKFI'NA DESTEK

BAŞKAN ALTUN’TAN DIYANET VAKFI’NA DESTEK

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Diyanet Vakfı'na destekte bulundu. Başkan Altun, “Her şeyden önce insanlığa hizmet sevdasıyla böyle bir gayretin içerisinde yer alan Türkiye Diyanet Vakfı’na teşekkür ediyoruz” dedi.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun İlçe Müftüsü Mahmut Taşyapan kabulünde, Türkiye Diyanet Vakfı’na destekte bulundu. Kurban Bayramı vesilesiyle 65 ülkeye gidecek olan bağışların ihtiyacı olan insanlara ulaştırılacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Altun, şöyle konuştu:
“Her şeyden önce insanlığa hizmet sevdasıyla böyle bir gayretin içerisinde olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Cenabı Allah riyadan korusun. Rızasına uygun kabul etsin diyoruz” dedi.
Başkan Altuna’a kurban bağışı dolayısıyla teşekkür eden İlçe Müftüsü Mahmut Taşyapan, Başkan Altun’un sürekli olarak Türkiye Diyanet Vakfı'nın yanında olduğunu belirterek yardımlarını ve desteklerini hiç eksik etmediğini söyledi. Taşyapan, “Şahsım adına, müftülüğüm adına ve Türkiye Diyanet Vakfı adına teşekkür ederken, aynı zamanda dünyanın da mağdurları, muhtaçları içinde teşekkür ediyorum” dedi.