​BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK

BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK

Bünyan'da mezarlıklarda bayram öncesi yoğun bir çalışma başlatan Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki mezarlıklarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Kurban Bayram öncesi vatandaşların kabir ziyaretlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmesi amacıyla ekiplerimiz tüm mezarlıklarda yabani ot ve çevre temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun "Bu Bayram Bünyan merkez ve mahallertimizde bulunan 56 mezarlıkta ot ve tiken biçme ve katı atıkların toplanarak, vatandaşlarımızın kabir ziyaretleri için hazır ettik. Aşırı sıcaklara rağmen tüm çalışma arkadaşlarımıza gösterdikleri çalışma azminden dolayı teşekkür ederim"
Bünyan Belediye Başkanı zkan Altun "Bu Bayram öncesi Bünyan Merkez ve mahllerimizde bulunan bütün şehit kabirlerini çiçeklerle donattık. Tüm şehitlrimizin ruhu şad olsun"