​BÜNYAN-BÜYÜKTUZHİSAR YOLUNDA SICAK ASFALT, ANDEZİT KALDIRIM VE OTOPARK YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BÜNYAN-TUZHİSAR YOLUNDA SICAK ASFALT, ANDEZİT KALDIRIM VE OTOPARK YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Bünyan Belediyesi ekiplerimizin işbirliği ile yapımı planlanan Bünyan- Tuzhisar yolu sıcak asfalt, andezit kaldırım ve otopark yapım çalışmaları başladı.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Fatih Mahallesine giderek çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler sonrası açıklama yapan Başkan Altun, "Başlattığımız çalışma ile Bünyan-Tuzhisar asfalt yolu yenilenmiş, işyerlerimizin önleri andezit kaldırım ve otopark yapılarak daha düzenli, kullanışlı ve güzel hale getirilmiş olacak. Bölge esnaflarımızla da görüşerek, bilgi verdiğimiz çalışmaların Bünyan'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.