​BÜNYAN'DA KİLİTLİ PARKE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BÜNYAN'DA KİLİTLİ PARKE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bünyan Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen, kilitli parke yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sümer mahallesinde alt yapı çalışmaları devam eden alanlarda bir yandan söküm bir yandan da Kaski ekipleri tarafından alt yapı yenileme işlemlerini sürdürüyor.
Ekipler, yürütülen çalışmalar kapsamında zemin hazırlama ve ardından kilitli parke taşı çalışmalarını gerçekleştirecek. Standartlara uygun yapılan çalışmalar ile mahallede cadde ve sokaklar daha modern bir hale kavuşacak.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, burada yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirterek, yol yapım çalışmalarının diğer mahallelerde de devam edeceğini aktardı.