​BÜNYAN'DA YENİ  EĞİTİM VE ÖĞRENİM YILI AÇILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

​BÜNYAN'DA YENİ EĞİTİM VE ÖĞRENİM YILI AÇILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

BÜNYAN'DA YENİ EĞİTİM VE ÖĞRENİM YILI BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALTUN, BÜNYAN KAYMAKAMI TURGUT GÜLEN VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NURETTİN ŞAHİN'İN KATILIMLARIYLA AÇILDI

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Şahin, Şube Müdürleri Hakan Mucuk ve İmran Öçsoy Fatih İlköğretim Okuluna giderek okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte yeni öğrenim yılının açılışını gerçekleştirdi.

Öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı'mız okundu, sınıflar gezildi. Öğretmenlerle görüşülerek öğrencilerin heyecanlarına ortak olundu. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Altun, ''Geleceğimiz olan öğrencilerimiz ve geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizle birlikte yeni öğrenim yılının açılışını gerçekleştirdik. Sınıflarımıza giderek öğretmenlerimizle görüşüp öğrencilerimizin heyecanlarına ortak olduk. Yeni eğitim ve öğrenim yılının öğretmenlerimize ve öğrencilerimize huzur, mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini diliyorum'' ifadelerini kullandı.