Fen İşleri ekipleri sürdürdüğü sulama kanalı, taşkın kanalı ve dere temizliğine devam ediyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü sulama kanalı, taşkın kanalı ve dere temizliği çalışmalarına Pirahmet mahallesinde devam ediyor.

Ekiplerimiz Pirahmet Mahallesi'nde tarım ve hayvancılık yapan vatandaşlar için önem arz eden derede temizlik çalışması yaptı. Dere; olası sel ve su baskınlarına karşı su yolu açılıp, temizlik yapılarak düzenlendi. Miller, yosunlar, lavralar ve kötü kokudan arındırıldı. Temizlik çalışması sonrası haşere ve sineklenmelere karşı ilaçlama çalışması yapıldı.
Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, ilçe genelinde sulama kanalı, taşkın kanalı ve dere temizliği çalışmalarının devam edeceği belirtildi.