​HAZİRAN AYI MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

HAZİRAN AYI MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Bünyan'da 2021 yılı Haziran ayı Muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.
Bünyan Belediyesi sosyal tesislerinde korona virüse karşı tüm tedbirler alınarak gerçekleşen toplantıya, Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özsolak, ilçede görev yapan kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantı da özellikle pandemi süreci ve yeni normalleşme süreci masaya yatırılarak alınan ve alınacak tedbirler değerlendirildi.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun da yaptığı değerlendirmede;" Haziran ayı muhtarlar toplantımızı gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımız, daire amirleri ve mahalle muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yavaş yavaş geride bıraktığımız pandemi süreci ve Yeni normalleşme döneminde mahallelerimize yapılacak hizmetleri değerlendirdik. Özellikle Korona virüsle mücadele döneminde önemli görevler üstlenen ve Yeni normalleşme döneminde de çalışmalarımızda bizlere her zaman destek verecek olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. "dedi.