Her Şey Çocuklarımızın Mutluluğu İçin

Bünyan Belediyesi, vatandaşların her ortamda spor yapabilmeleri ve çocukların gönüllerince oyun oynamalarını sağlamak için ilçemizde bulunan, basketbol sahalarına bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ ne bağlı ekiplerimiz, zamanla tahribat gören oyun sahalarında bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

‘HERŞEY ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN’

İlçedeki tüm çocuk oyun parklarında rutin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının planlamalar dahilinde devam edeceğini dile getiren Bünyan Belediye Başkanı Özkan ALTUN, “İçerisinde masumiyet, iyilik ve sevgi gibi duygular barındıran, kötülüğe yer vermeyen minik kalplerin kırılmaması, yavrularımızın yüzlerinin her daim gülmesi için titiz çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda yıpranan basketbol sahalarının bakımını gerçekleştiriyoruz. Parklarımızın bakım ve onarım çalışmaları planlamalar dahilinde devam edecektir.” diye konuştu.