​İLÇEMİZ GENELİNDEKİ TÜM OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

İLÇEMİZ GENELİNDEKİ TÜM OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Bünyan Belediyesi işbirliği ile korona virüs tedbirleri kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde tüm okullarda bahçe ve girişten başlayarak, sınıfları, koridorları, merdivenleri ve tuvaletleri özel solüsyonlarla dezenfekte etti. Bakteri ve virüs gibi mikroorganizmalara karşı etkili olan dezenfektanın insan sağlığına olumsuz bir etkisi olmadığı bildirildi.
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Altun, ''Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle Bünyan'da bulunan tüm okullarda, dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızın ve özellikle okullarda eğitim gören çocuklarımızın sağlığı bizim için önemli. Bu nedenle Bünyan Belediyesi olarak hijyen çalışmamızı aralıksız sürdüreceğiz'' dedi.
Vatandaşların da tedbiri elden bırakmamaları gerektiğini belirten Başkan Altun, kişisel hijyenin önemine dikkat çekti.