​KÖPRÜBAŞI MAHALLE MEZARLIĞINDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILDI

KÖPRÜBAŞI MAHALLE MEZARLIĞINDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILDI

Bünyan Belediyesi ekiplerimizce ihtiyaçlar doğrultusunda Köprübaşı mezarlık ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmalarla mezarlık içi ve çevresi düzenlenip temizlenerek daha kullanışlı, güzel, düzenli ve temiz hale getirildi. Ekiplerimiz tarafından mezarlık düzenleme ve temizleme çalışmalarının ilçe genelinde devam edeceği bildirildi.
Mezarlık düzenleme çalışmalarının önemine değinen Başkan Altun, ''Mezarlık hizmetleri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın kabirleri rahat ziyaret edebilmesi için mezarlıkların bakımlı ve temiz olması gerekiyor. Yapılan çalışmalarla mezarlıklarımızın hem içi hem de çevresi düzenleniyor. Belediye olarak mezarlıklarımızı daha güzel hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek'' ifadelerini kullandı.