Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yabani ot, çevre temizliği ve çim biçme çalışmaları yapıyor.

Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yabani ot, çevre temizliği ve çim biçme çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve bahçelerde, vatandaşların kullanımına açık tüm alanlarda gerçekleştirilen yabani ot, çevre temizliği ve çim biçme çalışmaları ile yeşil alanlar ve kaldırımlar, daha estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

Bünyan'ın her noktasında belediye ekipleri, çevre düzenlemesinin ön planda tutulduğu park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ve yabani ot temizlikleri gerçekleştiriyor. Baharın gelmesiyle çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, belirlenen program dahilinde ilçenin çehresini güzelleştirecek çalışmalarına kış gelene kadar devam ederek vatandaşlara hizmet edecek.