​Yeni Süksün, Sağlık ve Akçatı Mahallelerimizde çocuk oyun parkı yapım çalışmaları sürüyor.

Bünyan Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Başkan Altun'un istekleri doğrultusunda, vatandaşların rahat bir nefes alacağı ve çocukların hoş vakit geçirebilecekleri park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Çalışmaları sosyal medya hesabında yayınlayan Sağlık Mahalle Muhtarı Gökhan Çolak, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'a teşekkür etti. Yeni Süksün İlkokulu öğrencileri ise çektikleri video ile teşekkür ederek sevinçlerini paylaştı.