Sel hasarlarının giderilmesi gibi birçok farklı alanda ve farklı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor

Bünyan Belediyesi, KASKİ ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçemizde altyapı, üstyapı (yol), sel hasarlarının giderilmesi gibi birçok farklı alanda ve farklı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

???? Sıvgın'da sel sonrası temizlik ve bakım
???? Kahveci'de sel sonrası temizlik
???? İlçe merkezinde asfalt ve parke bakım, onarım
???? Topsöğüt'de parke bakım ve onarım
???? Güllüce'de parke bakım ve onarım
???? İlçe Merkezinde KASKİ altyapı çalışmaları
???? Hastane için yeni yol açma çalışmaları
???? İlçe Merkezi yaya yolu bakım ve onarım
Başlatılan çalışmaların ilçe genelinde, ihtiyaç duyulan tüm mahalle ve bölgelerde devam edeceğini belirten Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarını gidermeyi sürdüreceklerini belirterek, "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a, KASKİ'ye verdiği destekler için teşekkür ediyor, Özverili çalışmaları için tüm ekipleri kutluyorum" ifadelerini kullandı.