​30 Ağustos Zafer Bayramı Atatürk ve Şehitlik anıtında protokol katılımı ile tören düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yılı dolayısıyla düzenlenen program kapsamında Atatürk ve Şehitlik anıtında Kaymakam Turgut Gülen, Belediye Başkanı Özkan Altun ve ilçe protokolünün katılımı ile tören düzenlendi. Tören sonrası şehitliğimizde kabirleri başında şehitlerimiz anılarak dua edildi.

Tören sonrası açıklamada bulunan Başkan Altun ''Ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği, iman gücü ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu zaferin 97'inci yılında bir kez daha başta Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.