BÜNYAN-TUZHİSAR ARASI YOL ÇALIŞMALARINI TAMAMLANDI

BAŞKAN ALTUN BÜNYAN-TUZHİSAR YOL ÇALIŞMALARININ 2 KM'LİK KISMININ TAMAMLANDIĞINI DUYURDU

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, 9 km’lik yolun 2 km’lik ilçemiz içinde kalan kısmının genişletilerek BSK sıcak asfalt çalışmalarının bittiğini duyurdu.
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Altun, ''Bünyan-Tuzhisar arası 9 km’lik yolumuzun 2 km’lik şehir içinde kalan kısmı genişletilerek BSK sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Ayrıca TOKİ çıkışı, Sanayi girişine kadar olan yolumuz 22 metre platforma genişletilerek sıcak asfaltlama çalışması da tamamlandı.
Yolun Tuzhisar'a devam eden kısmı ise 2022 yılında tamamlanacak.
Şimdi kaldırım otopark aydınlatma ve bisiklet yolu yapımına başlıyoruz. Bunlar da tamamlandıktan sonra yolumuzu hemşehrilerimizin kullanımına sunmuş olacağız.
Bu hizmette emeği geçen başta Ulaştırma Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu'na, İl Başkanımız Sn. Şaban Çoğuroğlu'na, 6. Bölge Karayolları bölge Müdürümüze, yüklenici firmaya, doğalgazından, elektrik hatlarına, su borularından, yağmur suyu hatlarına kadar tüm kurumlara ve tabii bütün bu koordineyi sağlayan sahada var gücüyle çalışan Bünyan Belediyesi personelimizin tamamına ve sabır gösterip yolun yapımını bekleyen esnaf ve tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Bünyan Belediyesi