​Bünyan Belediye Başkanımız Selahattin Metin, ilçemizde yaşanan sel nedeniyle açıklamada bulundu

Bünyan Belediye Başkanımız Selahattin Metin, ilçemizde yaşanan sel nedeniyle açıklamada bulundu.

Bugün yoğun yağış nedeniyle başta Yünören, Kahveci, Sağlık ve Fatih Mahallelerimiz olmak üzere ilçemiz genelinde meydana gelen sel baskınını tüm ekiplerimizin hızlı ve doğru müdahaleleri ile en kısa sürede kontrol altına aldık.
Şükürler olsun ki Bünyanımızda sel nedeniyle can kaybı yada yaralanma yaşanmadı. Doğru tespit ve müdahalelerle sel baskınını ufak çaplı maddi hasarlarla atlattık.
Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, başta Başkanvekilimiz Mustafa İşlenmiş, Başkan Yardımcılarımız Mehmet Fatih Eren ve Yaşar Çakmak olmak üzere canla başla mücadele eden tüm ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum.
Biz büyük bir aileyiz...