​BÜNYAN'IMIZA BİR MÜJDE DAHA

BÜNYAN'IMIZA BİR MÜJDE DAHA: KAYSERİ- SİVAS BAĞLANTI YOLUNU ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Karayolları 6. Bölge Müdürü Erhan Özkaya, Bölge Müdüryardımcısı Demirhan Erol, Yol Yapım Baş Mühendisi Ersin Güver, Bakım Baş Mühendisi Ömer Demir ve diğer KGM yetkilileri ile yapımı biten Kayseri- Bünyan yolunu gezerek, yapılması planlanan Kayseri- Sivas Anayolu'nun 9 KM'lik Tuzhisar bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. İncelemeler ve görüşmeler sonucunda Fatih Mahallesi Beyaz evler trafik ışıklarından, Belediye evleri bitimine kadar olan kısmın asfalt yapımının Eylül ayında başlaması kararlaştırılırken bitiminden sonra ise sağlı sollu kaldırımların ve çevre düzenlemesinin yapılacağı bildirildi.