​Büyüktuzhisar asfalt çalışmalarına start verildi.

Büyüktuzhisar asfalt çalışmalarına start verildi.

Akmescit ve Güllüce Mahallelerimizde asfalt çalışmalarının tamamlanması ile Büyüktuzhisar Mahallesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi işbirliği ile başlatılan asfalt çalışmalarının startını Başkan Altun, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte verdi.
Startı verilen çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Altun, "Akmescit ve Güllüce Mahallelerimizin ardından Büyüktuzhisar'da asfalt çalışmalarının startını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanımız Fatih Üzüm ve AK Parti İlçe Başkanımız Yıldıray Hakkı Koç ile birlikte verdik. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve hemşehrilerimizin taleplerini Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'ın destekleriyle gidermeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.