​DİKKAT! ŞİDDETLİ SAĞNAK YAĞIŞ UYARISI

DİKKAT! ŞİDDETLİ SAĞNAK YAĞIŞ UYARISI

Köprübaşı (Ekrek) Mahallemizde meydana gelen küçük çaplı sel nedeniyle Bünyan Belediyesi ekiplerimiz ve KASKİ ekipleri harekete geçti. Yaşanan durum üzerine bölgeye giden ekipler, vidanjör ve kepçe ile müdahalede bulunarak sorunu kısa sürede giderdi.
Bünyan Belediyesi ve KASKİ'nin teyakkuz halinde bulunarak işbirliği içerisinde hareket ettiğini belirten Bünyan Belediye Başkanı Özkan ALTUN, ''Tüm ekiplerimiz ve KASKİ ekipleri ile yoğun yağış nedeniyle yaşanabilecek acil durumlar için hazır durumda bekliyoruz. Tespit ettiğimiz bölgelere ekiplerimizi yönlendirerek en hızlı şekilde müdahale ediyor, yaşanabilecek sorunların önüne geçiyoruz. Hemşehrilerimizden bu süreçte meteoroloji uyarılarını dikkate alarak sakin kalmalarını istiyoruz. Acil durumda Bünyan Belediyesi Whatsapp Hattı: 0531 634 2410 yada 112'yi aramanızı rica ediyoruz'' ifadelerini kullandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bünyan'da yaşanabilecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyardı.
ACİLİYET OLMADIKÇA LÜTFEN EVLERİNİZDEN ÇIKMAYIN!