Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, asfalt yama,  bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçemiz genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, asfalt yama, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce ilçemiz genelinde başlatılan asfalt yama çalışmalarına Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerimizde devam etti.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun;"Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde ilçemiz genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürerek, kış aylarında yaşanabilecek sorunları engellemiş olacağız. Soğuğa aldırış etmeden özveri ile çalışan ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum. Var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.