​Karacaören Taziye ve Toplu Etkinlik Salonu açılışı  gerçekleştirildi.

​Karacaören Taziye ve Toplu Etkinlik Salonu açılışı gerçekleştirildi.

Karacaören Taziye ve Toplu Etkinlik Salonu açılışı AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Emrah KARAYEL'in katılımları ile gerçekleştirildi.

Karacaören Mahallemizde hayırseverlerin destekleri ve belediyemizin katkılarıyla yapımı tamamlanan Taziye ve Toplu Etkinlik Salonunun açılışı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Emrah KARAYEL, Bünyan Kaymakamı Turgut GÜLEN, Bünyan Belediye Başkanı Özkan ALTUN, ilçe protokolü, meclis üyeleri, ilçe başkanları, ilçe teşkilatı, muhtarlar ve Bünyanlıların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan ALTUN açılışta yaptığı konuşmada, ''Bünyan’ımızı ileriye ve geleceğe taşımak amacıyla çıktığımız bu yolda, göreve başladığımız günden bu yana hemşehrilerimizin güven ve desteğini en üst seviyede görmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda hayırseverlerimizin desteği ve belediyemizin katkılarıyla ilçemize kazandırdığımız Taziye ve Toplu Etkinlik Salonlarımıza Karacaören Mahallemizde bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Hayırseverlerimizin bizlere olan güveniyle başladığımız projelerde Taziye ve Toplu Etkinlik Salonlarımızı birçok farklı mahallemizde hizmete açtık ve açmaya devam ediyoruz. Açılış törenimize katılımları için AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sn. Dr. İsmail Emrah Karayel başta olmak üzere AK Parti İlçe Başkanımız Yıldıray Hakkı Koç’a, Meclis Üyelerimize, ilçe yönetimimize, teşkilatımıza ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Halkımızın hizmetine sunduğumuz Karacaören Taziye ve Toplu Etkinlik Salonunun ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.