Syn. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ' DAN BÜNYAN'A ZİYARET

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEMDUH BÜYÜKKILIÇ'IN KATILIMLARI İLE BÜNYAN'DA ÖNEMLİ ZİRVE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Bayer Özsoy ve Bünyan Kaymakam Turgut Gülen ile ilçemizde yapılan ve yapılacak olan yeni yatırımlarla ilgili Bünyan'ımızda önemli zirve gerçekleştirildi.

Görüşme sonrası Bünyan'ımızın sembolü 'Halı Dokuyan Kadın' motifinde incelemelerde bulunuldu. Görüşmeler sonrası açıklama yapan Başkan Altun, "Ziyaret ve olumlu geçen görüşmeler dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Dr. Memduh Büyükkılıç'a ve ekibine teşekkür ediyor, kendilerine kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.