Keser, Bük ve Öreniçi Dereleri Taşkın ve Sel Koruma çalışmaları DSİ tarafından devam ediyor.

Bünyan Belediye Başkanımız Özkan Altun'un yoğun çabası ile bedeli 20 Milyon TL olan; İlçemizde bulunan Keser, Bük ve Öreniçi Dereleri Taşkın ve Sel Koruma çalışmaları DSİ 12. Bölge Müdürlüğünce hız kesmeden devam ediyor.

Projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan ve Başkan Altun'un takibi ile hayata geçirilmesi için çalışmalarına en hızlı şekilde başlanan, başta Bünyan Devlet Hastanesi çevresi olmak üzere Keser, Bük ve Öreniçi Derelerini kapsayan 20 Milyon TL'lik büyük projenin çalışmaları aralıksız sürüyor. Başlatılan çalışma ile ilçemizde yaşanabilecek sel baskını, su baskını ve taşkın sorunlarının önüne geçildiğini belirten Başkan Altun, ''Aldığımız büyük yatırım ve gerçekleştirilen çalışma ile ilçemizin önemli bir altyapı ihtiyacını gidererek, yaşanabilecek sel baskını, su baskını ve taşkın sorununu ortadan kaldırmış olacağız. Projemiz şimdiden halkımıza ve Bünyan'ımıza hayırlı olsun. Büyük yatırım için DSİ'ye teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.