​Yakın zamanda faaliyete geçecek olan Çöp Transfer İstasyonu çalışmalarında sona gelindi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan Çöp Transfer İstasyonunda yol genişletme, asfalt ve son olarak bordür çalışmalarının tamamlanması ile yakın zamanda hizmete başlayacak olan Çöp Transfer İstasyonu faaliyete hazır hale getirildi.
Her fırsatta projenin önemini dile getirerek Bünyan'ın geleceğini kurtaracağını belirten Başkan Altun, "Çöp Transfer İstasyonumuzun tüm çalışmaları tamamlandı. İlk çöp aktarımının gerçekleşmesi ile istasyonumuz faaliyete başlamış olacak. Bünyan'ımızda artık büyük bir sorun haline gelen çöp yığınlarından ve zararlarından kurtulacak. Bu değerli proje için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç 'a ve çalışmalarından dolayı tüm Bünyan Belediyesi ekiplerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.