YENİ YIL VE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

YENİ YIL VE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

BÜNYAN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ YENİ YIL VE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bünyan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz yeni yıl öncesi 6502 sayılı 'Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Uygulama Yönetmelikleri' kapsamında fırın, kasap ve marketlerde fahiş fiyat, etiket ile kasa arasındaki fiyat farkı, hijyen ve gramajları inceleyerek denetim gerçekleştirdi. Denetim sonrası Zabıta Müdürlüğümüzce yapılan açıklamada Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor süreçte kimsenin haksız fiyatlamalarla kazanç elde etmesine izin verilmeyeceği bildirilerek,'' Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına denetimlerimizi sıklaştırarak devam ettireceğiz'' ifadeleri kullanıldı.
Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce ilçemiz genelinde ortak yürütülen çalışma ile sosyal donatı ve toplu kullanım alanlarında, parklarda kar temizleme çalışmaları yapıldı. İlçe merkezimiz ve çevre mahallemizin yollarında tuzlama ve kar küreme çalışmaları yürütülerek meydana gelebilecek kaza ve kış şartlarının olumsuz koşulları ortadan kaldırıldı.

Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce yapılan ortak açıklamada yapılan çalışmaların kış ayları boyunca düzenli olarak sürdürüleceği bildirilirken kışın olumsuz koşullarının giderilerek sağlıklı ortam ve ulaşımın sağlanacağı belirtildi.