Faaliyetler

Geri

3194 sayılı İmar Kanunu’nun 39.Maddesinde; “Genel güvenlik ve asayiş bakımından tehlike arz ettiği valilikçe tespit edilen metruk yapılar ile bir kısmı veya tamamının yıkılacak derecede tehlikeli olduğu belediye veya valilik tarafından tespit edilen yapıların yıkım kararı alınmıştır.


İlçemiz Yenisüksün Mahallesi 251 ada 1 parsel üzerinde bulunan yapı ile ilgili 22.04.2026 tarih ve 51 sayılı Belediye Encümen kararı ile yıkım kararı alınan yapı için, söz konusu yapının maliki / mirasçısı / hissedarı olan SALİH AYDOĞDU ‘e tebligat yapılamamıştır.



İlçemiz Karatay Mahallesi 0 ada 2646 parsel üzerinde bulunan yapı ile ilgili 01.04.2026 tarih ve 37 sayılı Belediye Encümen kararı ile yıkım kararı alınan yapı için, söz konusu yapının maliki / mirasçısı / hissedarı olan HACI KADIN KARADAĞ, MERAL KARADAĞ, FATMA KARADAĞ, AYSEL KARADAĞ, GÖKHAN KARADAĞ, ‘e tebligat yapılamamıştır.





Metruk Yapı Görseli için Tıklayınız.

Harabe Yapılar Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız